Poista tilisi

Päivitetty 1. marraskuuta 2026 · lukuaika 1 min

Siirry kohtaan Tili → Poista tili. Voit ensin ladata kopion tiedoistasi kohdasta Tili → Tietoturva.

Poistaminen poistaa profiilisi, osoitteesi, toivelistasi ja viestisi. Tilaustiedot säilytetään 5 vuotta, koska verolainsäädäntö sitä edellyttää, mutta ilman profiiliasi. Jos sinulla on kauppa, jolla on avoimia tilauksia, vie ne ensin loppuun tai peru ne.

Oliko tästä apua?

Vieläkin jumissa? Ota yhteyttä, niin vastaamme 2 arkipäivän kuluessa.