Usuwanie konta
Zaktualizowano 1 listopada 2026 · 1 min czytania
Przejdź do Konto → Usuń konto. Wcześniej możesz pobrać kopię swoich danych w sekcji Konto → Bezpieczeństwo.
Usunięcie konta usuwa Twój profil, adresy, listy życzeń i wiadomości. Dane zamówień, już bez powiązania z Twoim profilem, przechowujemy przez 5 lat, bo wymagają tego przepisy podatkowe. Jeśli masz sklep z otwartymi zamówieniami, najpierw je zrealizuj lub anuluj.
Nadal potrzebujesz pomocy? Napisz do nas; odpowiadamy w ciągu 2 dni roboczych.